Your Cart
Svensk kundservice
–15% MED KODEN HELLO15 NU
Kundomdömen 4,6/5 ★★★★★

Returpolicy

Returpolicy

Vi har en 30-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära en retur efter att du mottagit din vara.

För att kunna returneras måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med taggar och i sin originalförpackning. Du behöver också ditt kvitto eller inköpsbevis.

För att göra en retur, vänligen kontakta oss på Vinmobel.SeMAIL@gmail.com. Observera att returer måste skickas till följande adress

3 rue jules guesde, Ris-Orangis, Ile de France, 91130, Frankrike

Om din retur accepteras skickar vi dig en returetikett samt instruktioner om hur och vart du ska skicka ditt paket. Varor som returneras utan en returförfrågan kommer inte att accepteras. Observera att om ditt hemland inte är Frankrike kan det ta längre tid än beräknat att skicka dina varor.

Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor om returer på Vinmobel.SeMAIL@gmail.com.

Skador och ränta

Kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är felaktig, skadad eller om du har fått fel vara, så att vi kan bedöma problemet och åtgärda det.

Vissa typer av varor kan inte returneras, t.ex. färskvaror (som livsmedel, blommor eller växter), skräddarsydda varor (som specialbeställningar eller personliga artiklar) och produkter för personlig vård (som skönhetsprodukter). Vi accepterar inte heller returer av farligt gods, brandfarliga vätskor eller gaser. Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring din specifika vara.

Tyvärr accepterar vi inte returer på reavaror eller presentkort.

Utbyten

Det snabbaste sättet att se till att du får det du vill ha är att returnera den vara du har och, när returen har accepterats, göra ett separat köp av den nya varan.

Europeiska unionens 14-dagars ångerrätt

Om varorna skickas inom Europeiska unionen har du trots ovanstående rätt att annullera eller returnera din beställning inom 14 dagar, oavsett anledning och utan motivering. Som ovan måste din vara vara i samma skick som när du fick den, oanvänd eller oanvänd, med taggar och i sin originalförpackning. Du behöver också kvittot eller inköpsbeviset.

Återbetalning

Vi meddelar dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur för att meddela dig om återbetalningen har godkänts eller inte. Om återbetalningen godkänns kommer du automatiskt att återbetalas till din ursprungliga betalningsmetod inom 10 arbetsdagar. Tänk på att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och skicka återbetalningen.

Om det har gått mer än 15 arbetsdagar sedan vi godkände din retur, vänligen kontakta oss på Vinmobel.SeMAIL@gmail.com.

Fri frakt

På alla beställningar från 600 kr

Retur inom 30 dagar

30 dagars öppet köp

Internationell garanti

Dina artiklar är alltid garanterade

100% säker betalning

PayPal / MasterCard / Visa